Bram Roseboom Voor websites, boekontwerp & meer

//ALLE PROJECTEN

Boekontwerp – Reis door het Leven
Boekontwerp - Reis door het Leven

Al in de jaren ’90 had dhr. Meijer een autobiografie geschreven in een elftal schriften en zo’n vijf jaar geleden heeft hij deze digitaal vastgelegd. Zijn twee kleinkinderen wilden hem het indrukwekkende verhaal in gedrukte vorm cadeau geven voor zijn 90e verjaardag. Uiteraard wilde ik hen hier graag bij helpen door de boekomslag te ontwerpen […]

Website – Cagrom Reizen (nieuw)
Website - Cagrom Reizen (nieuw)

Het webdesign van de vernieuwde site van Cagrom is volledig responsive. Zo wordt hij op alle beeldschermformaten optimaal vertoond: ideaal voor smartphone- en tabletgebruikers. De diavoorstelling op de homepage brengt bij binnenkomst de belangrijkste pagina’s meteen onder de aandacht van de bezoeker.

Boekontwerp – Rice Protein & Beyond
Boekontwerp - Rice Protein & Beyond

Rice Protein & Beyond is het nieuwste boek van Henk Hoogenkamp en inmiddels alweer het derde boek van Henk waarvan ik de omslag en het binnenwerk heb ontworpen. Met als enige eis dat er paars in verwerkt zou worden, heb ik gebruik gemaakt van moderne lettertypes en er een frisse, speelse omslag van gemaakt.

Webshop – Madame Pompon
Webshop - Madame Pompon

De handgemaakte sieraden van Madame Pompon verdienden een nieuwe en vooral gebruiksvriendelijkere website. De site is in een modern jasje gestoken en de sieraden kunnen nu volledig online besteld en betaald worden via iDeal en PayPal. Het responsive template zorgt voor een optimale weergave op tablets en smartphones.

Website – Camping Doua Lumi (nieuw)
Website - Camping Doua Lumi (nieuw)

Door de opkomst van smartphones en tablets raakte de website van camping Doua Lumi achterhaald. De nieuwe site is responsive en past zich aan de resolutie van de smartphone of de tablet aan, waardoor hij altijd optimaal te bekijken is. Dankzij het gekoppelde Content Management Systeem kan hij bovendien gemakkelijk zelf beheerd worden.

Boekontwerp – Rice Bran Protein
Boekontwerp - Rice Bran Protein

Na een goede eerdere samenwerking heb ik ook voor het boekontwerp en de uitgave van dit boek van Henk Hoogenkamp gezorgd. Dit geldt voor zowel de omslag als het binnenwerk van het boek.

Website – Cagrom Reizen
Website - Cagrom Reizen

De oude website van Cagrom bevatte veel informatie, maar was erg onoverzichtelijk en niet erg zoekmachine-vriendelijk. De website is compleet op de schop genomen en zowel aantrekkelijker als gebruiksvriendelijker gemaakt.

Boek – Vegetable Protein Marketing
Boek - Vegetable Protein Marketing

Henk Hoogenkamp wordt beschouwd als een pionier in zijn vakgebied. Hij vond het dan ook vervelend dat het vaak lang duurde voordat zijn boek via uitgevers beschikbaar was, omdat hierdoor de inhoud minder actueel was dan hij zou willen. Met Vegetable Protein Marketing heeft Henk ervoor gekozen om het uitgeven voor een groot deel zelf in de […]

Website – JD-Opleidingen
Website - JD-Opleidingen

JD-Opleidingen wilde makkelijker te vinden zijn en hoe bereik je dat nu beter dan met een website. Het is een website zonder poespas en de bezoeker vindt alle benodigde informatie op één pagina.

Dvd-hoes – Green Dream District
Dvd-hoes - Green Dream District

Tijdens mijn afstudeerstage bij Gorilla Media Group heb ik gewerkt voor tv-programma Green Dream District, uitgezonden op National Geographic Channel. We wilden onze partners bedanken met een dvd van het eerste seizoen van de show. De bijbehorende dvd-hoes heb ik ontworpen.

Boekontwerp – 5 min. in de badkamer…
Boekontwerp - 5 min. in de badkamer...

Patrizia Bos wilde haar kennis als schoonheidsspecialiste delen via een luchtig boekje. Bij mij vond ze hulp om haar verhaal op een mooie manier te presenteren. Voor het ontwerp van 5 minuten in de badkamer, 5 minuten in de keuken heb ik volledig de vrije hand gekregen. Het boekje is full colour gedrukt en rijkelijk geïllustreerd.

Website – Camping Doua Lumi
Website - Camping Doua Lumi

Na het ontwerpen van de nieuwe huisstijl en folder voor camping Doua Lumi, heb ik ook de website ontwikkeld. De website ademt de rustige sfeer van de camping uit en gebruiksvriendelijk- en overzichtelijkheid staan voorop.

Huisstijl & Folder – Camping Doua Lumi
Huisstijl & Folder - Camping Doua Lumi

Mijn ouders hebben in 2008 een camping overgenomen in Roemenië. Deze had nog geen logo of huisstijl. De naam veranderde van ‘Camping Blajel’ in ‘Doua Lumi’ en om de naamsbekendheid te vergroten heb ik een passende huisstijl en folder ontworpen.

Flyer – NTR: Huisje Boompje Beestje
Flyer - NTR: Huisje Boompje Beestje

Tijdens mijn stage bij het NTR Schooltv-programma Huisje Boompje Beestje zijn vier afleveringen waar ik aan meegewerkt heb, gewijd aan het thema ‘Muziek’. Om dit project te promoten heb ik een flyer ontworpen die is uitgedeeld tijdens Cleverland 2008: een evenement waar kinderen kennis kunnen maken met de televisieprogramma’s van Schooltv.