Bram Roseboom Voor websites, boekontwerp & meer

//BOEKONTWERP

Boekontwerp – Reis door het Leven
Boekontwerp - Reis door het Leven

Al in de jaren ’90 had dhr. Meijer een autobiografie geschreven in een elftal schriften en zo’n vijf jaar geleden heeft hij deze digitaal vastgelegd. Zijn twee kleinkinderen wilden hem het indrukwekkende verhaal in gedrukte vorm cadeau geven voor zijn 90e verjaardag. Uiteraard wilde ik hen hier graag bij helpen door de boekomslag te ontwerpen […]

Boekontwerp – Rice Protein & Beyond
Boekontwerp - Rice Protein & Beyond

Rice Protein & Beyond is het nieuwste boek van Henk Hoogenkamp en inmiddels alweer het derde boek van Henk waarvan ik de omslag en het binnenwerk heb ontworpen. Met als enige eis dat er paars in verwerkt zou worden, heb ik gebruik gemaakt van moderne lettertypes en er een frisse, speelse omslag van gemaakt.

Boekontwerp – Rice Bran Protein
Boekontwerp - Rice Bran Protein

Na een goede eerdere samenwerking heb ik ook voor het boekontwerp en de uitgave van dit boek van Henk Hoogenkamp gezorgd. Dit geldt voor zowel de omslag als het binnenwerk van het boek.

Boek – Vegetable Protein Marketing
Boek - Vegetable Protein Marketing

Henk Hoogenkamp wordt beschouwd als een pionier in zijn vakgebied. Hij vond het dan ook vervelend dat het vaak lang duurde voordat zijn boek via uitgevers beschikbaar was, omdat hierdoor de inhoud minder actueel was dan hij zou willen. Met Vegetable Protein Marketing heeft Henk ervoor gekozen om het uitgeven voor een groot deel zelf in de […]

Boekontwerp – 5 min. in de badkamer…
Boekontwerp - 5 min. in de badkamer...

Patrizia Bos wilde haar kennis als schoonheidsspecialiste delen via een luchtig boekje. Bij mij vond ze hulp om haar verhaal op een mooie manier te presenteren. Voor het ontwerp van 5 minuten in de badkamer, 5 minuten in de keuken heb ik volledig de vrije hand gekregen. Het boekje is full colour gedrukt en rijkelijk geïllustreerd.