Bram Roseboom Voor websites, boekontwerp & meer

Boekomslag Reis door het Leven Boekontwerp – Reis door het Leven

Boekomslag Mijn Reis door het Leven

Al in de jaren ’90 had dhr. Meijer een autobiografie geschreven in een elftal schriften en zo’n vijf jaar geleden heeft hij deze digitaal vastgelegd. Zijn twee kleinkinderen wilden hem het indrukwekkende verhaal in gedrukte vorm cadeau geven voor zijn 90e verjaardag. Uiteraard wilde ik hen hier graag bij helpen door de boekomslag te ontwerpen en het binnenwerk op te maken.

Het boek Mijn Reis door het Leven heeft een klassieke uitstraling. De foto’s van de belangrijkste mensen in het leven van dhr. Meijer geven het cadeau een nog persoonlijker tintje. Een aantal van de foto’s waren dusdanig beschadigd dat ik deze digitaal heb moeten herstellen. Bovendien heb ik ervoor gezorgd dat de foto’s een eenheid vormen door de kleuren en contrasten op elkaar af te stemmen. Vanwege de zeer persoonlijke verhalen is het boek niet buiten de familie uitgegeven. Om dezelfde reden heb ik geen preview van het binnenwerk beschikbaar gemaakt.

Auteur: C.J. Meijer
ISBN: 978-1494855345
Aantal pagina’s: 476


Reacties zijn gesloten.